Παραμονή του προεκλογικού πυρετού στον ΕΔΟΕΑΠ και τα έφερε έτσι η τύχη να καταφύγω με έντονο πόνο στο στήθος στα ιατρεία, γύρω στις 2:30 το μεσημέρι.
Οι παθολόγοι του ΕΔΟΕΑΠ δεν δέχονται με ραντεβού κι έτσι ισχύει εκεί η σειρά προτεραιότητας. Παίρνεις το χαρτάκι σου και περιμένεις να έρθει κάποιος γιατρός στο ιατρείο του για να αρχίσει να βλέπει ασθενείς. Ετυχε η αναμονή αυτή σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου να είναι 15 λεπτά. Αφού πέρασαν οι προηγούμενοι με βλέπει ο παθολόγος ο οποίος με στέλνει αρχικά να κάνω υπέρηχο.

Για να γίνει ο υπέρηχος πρέπει ακόμα κι αν πονάς να περιμένεις στη σειρά σου μέχρι να τελειώσουν τα προκαθορισμένα ραντεβού. Περίμενα μέχρι τις 15:30 περίπου και στη συνέχεια ξανακατέβηκα στον παθολόγο για να δει τις εξετάσεις. Με παρέπεμψε στον γαστρεντερολόγο και μάλιστα πήγε ο ίδιος να του πει το πρόβλημα ώστε να μπορέσει να με εξετάσει ενδιάμεσα από τα ραντεβού.

Αμ δε! Ο κανόνας στον ΕΔΟΕΑΠ είναι καλύτερα να μην αρρωστήσεις εάν δεν έχεις ραντεβού. Κανένας δεν παραχωρούσε τη σειρά του για να μπω, παρότι είχα ενημερώσει ότι πονούσα, κι επίσης ούτε ο ίδιος ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάποια παρέμβαση ώστε να παρακάμψει τη σειρά.

Το μένος μάλιστα κάποιας "συναδέλφου" να μην παραχωρήσει τη σειρά της σε κάποιο έκτακτο περιστατικό ήταν τέτοιο που μπήκε μέσα και κάθισε λέγοντας "έχω ραντεβού προηγούμαι".

 Μπράβο μας. Εχουμε τον ΕΟΠΠΥ-ΕΔΟΕΑΠ που μας αξίζει. Πάτε να ψηφίσετε τώρα με ήσυχη τη συνείδησή σας για να συνεχιστεί ο χαμένος παράδεισος.



Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer